TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Impressum TONDACH Slovenija

Podatki o podjetju

Ime podjetja:
Dejavnost:
Storitve:

TONDACH SLOVENIJA, d.o.o.
TONDACH®-Proizvodnja opečne kritine
Svetovanje in sprejemanje naročil za strešne in stenske rešitve - brezplačno

Kraj:
Pošta:

Boreci 49
9242 Križevci pri Ljutomeru

Matična številka:
Davčna številka:
Telefon:
Faks:

1414119000
SI79618057
02 588 86 00
02 588 86 13

Spletna stran:
E-naslov:

www.tondach.si
info@tondach.si

 

 

Google Analytics

„Ta spletna stran uporablja Google Analytics, spletno orodje za analizo Google Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja tako imenovane "piškotke", datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo uporabe spletnega mesta. Informacije, pridobljene s piškotkom o vaši uporabi te spletne strani se običajno prenašajo na Google strežnik v ZDA in se tam shranijo. V primeru aktiviranja anonimnega IP-ja na tej spletni strani, bo vaš IP naslov Google skrajšal (velja dogovor znotraj držav članic Evropske unije ali druge države pogodbenice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru). Le v izjemnih primerih, bo vaš polni IP-naslov prenesen na Google server v ZDA in šele tam skrajšan. V imenu upravitelja te spletne strani, bo Google te podatke uporabil za analizo vaše uporabe spletnega mesta, za sestavo poročil o aktivnostih na spletni strani in zagotovil dodatne storitve, ki so povezane z dejavnostmi in uporabo interneta s strani operaterjev. IP naslov, ki ga Google Analytics pridobi preko vašega iskalnika, ne bo povezan z drugimi podatki od Google. S posebnimi nastavitvami lahko preprečite shranjevanje piškotkov; opozarjamo pa vas na to, da v tem primeru ne boste mogli uporabljati vse funkcije, ki vam jih omogoča to spletno mesto. Podatke, ki jih ustvari piškotek in podatke, ki se nanašajo na vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom) kot tudi obdelavo teh podatkov lahko preprečite s klikom na spodnjo povezavo ( http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) in prenesete ter inštalirate vmesnik. Več informacij najdete na http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ali http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (splošne informacije o Google Analytics in varstvo osebnih podatkov). Moramo poudariti, da ima to spletno mesto integrirano kodo Google Analytics "GAT._anonymizeip(); ki zagotavlja anonimno zbiranje IP naslovov (t.i. IP-maskiranje)“

Fotografije: ©TONDACH®, Archäologischer Park Carnuntum, Norman A. Müller, Architekt Loidolt, Architekturbüro Szyzkowitz & Kowalski, Bauatelier Schmelz & Partner, Pures Leben, Architekt Seifert, Architekt Lingenhöle, Fotolia
    

Pogoji uporabe

1. Splošna navodila glede uporabe:

Na spletni strani Tondach Slovenija vas obveščamo o izdelkih, storitvah in o podjetju Tondach na splošno. Več o tem najdete na naši spletni strani v menijih Novice, Podjetje, Sanacija strehe in Izdelki. Vsi podatki podjetja Tondach, ki so potrebni za informiranje po zakonu o poslovanju, se nahajajo v nogi spletne strani - Impressum. Varstvo podatkov je za nas zelo pomembno, vse podrobnosti so opisane spodaj v Izjavi o zasebnosti.   

2. Odgovornost:

Vse informacije na naši spletni strani so skrbno napisane, vendar za vsebinsko točnost popolnega zagotovila ne moremo dati. Podjetje Tondach ne odgovarja za morebitne vsebinske napake, ki se lahko nahajajo na spletni strani.

Tondach poskuša spletno mesto obdržati nenehno na voljo, vendar pa uporabniki do njega niso upravičeni. Tondach ima pravico omejiti dostopnost in uporabo spletnega mesta po lastni presoji. Tondach ne odgovarja za škodo, ki lahko izhaja iz omejitve ali nedosegljivosti spletne strani.

3. Avtorske pravice:

Vse vsebine, ki so na voljo na spletni strani Tondach (besedila, slike, video posnetki itd.) so avtorsko zaščiteni in jih ni dovoljeno kopirati ali distribuirati brez izrecnega pisnega dovoljenja Tondach.

Izjava o zasebnosti

Varovanje vaše zasebnosti in podatkov je pomembna skrb, za katero v našem poslu  stalno skrbimo in upoštevamo. V tem povzetku bi vas radi obvestili o tem, kateri podatki se zbirajo, ko se obišče našo stran in za kakšen namen se ti podatki uporabljajo:

1. Kontaktni podatki

Če se registrirate na spletni strani Tondach, naročite glasilo ali informativno gradivo, shranimo vaše osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete, to so: ime, naslov, e-poštni naslov, interesna področja ali ime podjetja. Te podatke uporabimo zato, da vam ponudimo storitve, pošljemo informativno gradivo, glasilo ali za oblikovanje vaše osebne Tondach domače strani. Če ste dovolili uporabo podatkov, bomo vaše osebne podatke uporabili, da vam pošljemo zanimive informacije preko po pošti ali po elektronski pošti. Seveda lahko to dovoljenje kadarkoli prekličete – tako, da nas kontakirate po elektronski pošti na naslov info@tondach.si.

2. Posredovanje osebnih podatkov

Tondach vaših osebnih podatkov brez vašega izrecnega soglasja ne bo razkril, niti posredoval ali jih kako drugače dal na voljo tretji osebi. Vaši podatki bodo - če je to potrebno za obdelavo vaše zahteve - samo interno posredovani organizacijskim enotam ali družbam koncerna Tondach ali pooblaščenim tretjim osebam za izvedbo promocijskih ali delovnih nalog. Te tretje osebe bodo v vsakem konkretnem primeru opomnjeni in morajo upoštevati strogo zaupnost vaših podatkov.   

3. Tehnični podatki

Ko obiščete našo spletno stran, naš spletni strežnik samodejno zabeleži običajne tehnične podatke o povezavi, ki jih bomo uporabili samo v anonimni obliki, kot podlago za statistične podatke o vedenju uporabnikov, tako nenehno izboljšujemo našo spletno stran v smislu uporabnosti.

4. Povezave

Ta izjava o zasebnosti velja samo za to spletno stran Tondach Slovenija, ne za spletne strani drugih podjetij, s katerimi smo povezani.